Vědomou myslí ke SPOKOJENOSTI

16.02.2020 | GEFTování

Co si pod touto větou představit? Každý k pocitu pohody, štěstí a SPOKOJENOSTI potřebujeme něco jiného. Většinou máme společné požadavky, jako uspokojení fyzických potřeb svých a členů rodiny. A pak ty další sny, touhy a přání. To je v pořádku. Tak to bylo a bude.

Do jaké míry je náš sen náš? Do jaké míry je život, který žijeme, opravdu náš? Když jsem pochopila, jak moc žijeme v programech svých rodičů, školy, státu, sdělovacích prostředků, až jsem se zděsila. Kdo vlastně jsem já, když takové množství „svých“ názorů a „pravd“ jsem vlastně jen převzala od autorit, které měly vliv na můj aktuální život?

Pomohla mi nejdříve kineziologie, pak energetická psychologie a úplně nejvíc propojení na genové klíče. Kineziologie mě naučila se ptát po příčině problému energetika mi pomohla pochopit propojení mysli s projevy fyzického těla. A genové klíče jsou pro mně orientační mapou lidskou myslí i psychikou.
Zvu tedy všechny hledající a nalézající na společnou cestu, na níž budeme společně vědomě tvořit SPOKOJENOST.

Od roku 2019 seznamuji zájemce s tím, že nejen můžeme ale dokonce musíme do svých životů opět vrátit pocit Spokojenosti. Spokojenost je pro mne nedílnou součástí toho, čemu říkám Láska. Je to souhrn pocitů a uspokojených potřeb spolu se vztahy mezi lidmi a k sobě samé. Je to o pocitu klidu, míru a zároveň vnitřní síly… a mnoho dalšího včetně radosti z tvoření.

Tak vznikla Škola GEFtování. Je to roční on line kurz a v současné době první ročník jde do finále. Během letních měsíců proběhne zápis do druhého ročníku.

V červnu 2019 jsem na základě výzvy spustila FB soukromou skupinu GEFTování – vědomě ke Spokojenosti. Během prvního dne se přihlásilo 69 účastníků, kteří chtějí vědomě pracovat na tom, aby se cítili lépe a aby tak mohli pomáhat i ostatním. V červnu 2024 měla skupina téměř 700 členů. A tak vlivem nějakého technického problému se nemohu do skupiny dostat. Mrzí mě to, nerada bych, aby si členové mysleli, že jsem jen tak bez jakéhokoli vysvětlení přestala o skupinu pečovat. Brzy se jim však ozvu a jistě najdeme společně řešení, abychom se mohli i nadále setkávat a vzájemně si pomáhat.

Přeji Vám všem pohodové  dny, přeji Vám všem spoustu důvodu k Radosti a Spokojenosti.

S Láskou Dobra

Dobroslava Řezníčková

Dobroslava Řezníčková

Je třeba ukázat cestu, jak si poradit se strachem a nemocí. Já tu cestu znám. Stala jsem se mentální programátorkou. Nejdříve jsem se naučila ptát, kdy vznikl důvod ke strachu a bolesti, Dnes už se ptám, co a jak přeprogramovat. Jsem autorkou online kurzu Škola GEFTování, kde se můžete naučit principy a základy genových klíčů a jak je používat v reálném životě.

Článek je označen těmito štítky:

Další články z blogu:

GEFTování – Jedinečná metoda energetické psychologie

Originální metoda GEFTování je o propojení genových klíčů s metodou EFT (energetická psychologie). Jak emoce strachu a bolesti neutralizovat nebo převést na spokojenost. Poskytuje každému možnost poznat sám sebe a pochopit jednání svých blízkých. Zjeví se mu tak...

Rok 2023 od nás očekává CTNOST

Součtem čísel 2023 se dostaneme k číslu 7. Genovým klíčem s číslem 7 je klíč s názvem Cnost je sama sobě odměnou. Dovolte mi zamyšlení pro nastupující období. V učení o genových klíčích se mluví o Stínu, Daru a Siddhi, což jsou jen různé frekvenční úrovně stejné...

Nové začátky aneb co už nepotřebujeme – o Ponížení

Víte, že se můžete vědomě napojit na energii jednotlivých pocitů? Mám to štěstí, že kamarádka Jana se tím zabývá. S jejím svolením se s vámi podělím o její nacítění traumatu Ponížení. Když jsem se dívala do Spektra vědomí (kniha Genové klíče, R. Rudd), uvědomila jsem...

Přihlaste se do online kurzu Škola GEFtování

Pin It on Pinterest

Share This