V Lovětíně s Jiřím a Maruškou (2024)

09.10.2024 | Semináře, GEFTování

Farma Lovětín – kousek Nové Země

Osobně jsem spíš domácí pecivál. To Jiří a Maruška jsou cestovatelé. A jejich zásluhou jsem poznala, že Nová Země je už skutečností.

V letním příjemném červnovém počasí jsme si užili dny i noci v prostředí, které mohu popisovat mnoha slovy a spoustu jiných návštěvníků to už učinilo. Prostředí a atmosféra báječné. Podívej se na galerii fotografií, já nebudu slovy rušit. Raději přidám malé zamyšlení.

Proč je tak málo takových míst? Nebo je jen nevidíme?

Prozradila jsem, že jsem domácí pecivál. Jenže to je tím, že jsem doma tak spokojená, že vlastně netoužím po něčem jiném. Může to vypadat jako lenost nebo to je už ta spokojenost?  Mám pocit, že každý máme to své místečko, z kterého se nám nechce. Jsme v něm tak zvyklí, že si neuvědomujeme, do jaké míry to je zvyk a do jaké míry skutečná pohoda. Nebo nám stačí pocit jistoty, i když to je téměř vždy jen představa té jistoty.

Jsem moc ráda, že jsem „byla vyvezena“ do Lovětina. Bylo to poučné, příjemné a hlavně ozdravné na mnoha úrovních. Předně jsem dýchala  atmosféru  místa. Všichni jsme si to užívali, všichni jsme se tím nechali naplnit a všichni jsme si tím i své domovy aspoň trochu naplnili. Projevilo se to na zdraví každého z nás. Osobně jsem byla tak klidná, vyrovnaná. Vůbec se mi nechtělo zpět do zaběhnutého soukolí. A to jsem byla přesvědčená o tom, jak jsem spokojená. Zjistila jsem, že spokojenost není o zvyku ale o postoji.  A jaký jsem udělala závěr z tohoto pobytu?

Je nutné, přímo povinné pro svůj další rozvoj vystoupit ze své komfortní zóny,

jinak sice v relativním pohodlí ale jistě začne zpomalovat ve všem, v životním tempu, ve zdraví, v emocích i v myšlenkách. Pomalu ale jistě se začne zavírat do své ulity. Stává se z toho nepochopení okolního světa, spousta nedorozumění mezi blízkými a narůstá nespokojenost sama se sebou.

Znovu jsem dostala chuť setkat se s podobně naladěnými lidmi. Znovu jsem získala elán pro uspořádání toho, čemu říkám Škola GEFTování. A to opět na několika úrovních. Opravdu jsem spolu s ajťákem mákla na nových webových stránkách a opravdu se dala do uspořádání semináře, tedy fyzického setkání nadšenců a zájemců o GEFTování.

Srdečně zvu každého, kdo chce poznat nádherné prostředí Lovětinské farmy a spojit to s dobrodružstvím, jako je poznat své nejvnitřnější programové nastavení, tedy své genové klíče.

Přijeďte spojit příjemné s užitečným, vystupte ze své komfortní zóny a získejte pro sebe nový start, nový životní prostor.

Těším se na každého z vás na GEFTování v Lovětíně aneb poklad perel v genech ukrytý.

S láskou Dobroslava

 

Galerie z našeho pobytu v Lovětíně:

 

Dobroslava Řezníčková

Dobroslava Řezníčková

Je třeba ukázat cestu, jak si poradit se strachem a nemocí. Já tu cestu znám. Stala jsem se mentální programátorkou. Nejdříve jsem se naučila ptát, kdy vznikl důvod ke strachu a bolesti, Dnes už se ptám, co a jak přeprogramovat. Jsem autorkou online kurzu Škola GEFTování, kde se můžete naučit principy a základy genových klíčů a jak je používat v reálném životě.

Článek je označen těmito štítky:

Další články z blogu:

GEFTování – Jedinečná metoda energetické psychologie

Originální metoda GEFTování je o propojení genových klíčů s metodou EFT (energetická psychologie). Jak emoce strachu a bolesti neutralizovat nebo převést na spokojenost. Poskytuje každému možnost poznat sám sebe a pochopit jednání svých blízkých. Zjeví se mu tak...

Rok 2023 od nás očekává CTNOST

Součtem čísel 2023 se dostaneme k číslu 7. Genovým klíčem s číslem 7 je klíč s názvem Cnost je sama sobě odměnou. Dovolte mi zamyšlení pro nastupující období. V učení o genových klíčích se mluví o Stínu, Daru a Siddhi, což jsou jen různé frekvenční úrovně stejné...

Nové začátky aneb co už nepotřebujeme – o Ponížení

Víte, že se můžete vědomě napojit na energii jednotlivých pocitů? Mám to štěstí, že kamarádka Jana se tím zabývá. S jejím svolením se s vámi podělím o její nacítění traumatu Ponížení. Když jsem se dívala do Spektra vědomí (kniha Genové klíče, R. Rudd), uvědomila jsem...

Nový školní rok

Večer dne 30. srpna 2022 se pro mne stal přelomovým. Byla jsem hostem paní Andrey – Zprávy za galaxie v jejím živém vysílání. Moc si toho vážím. Jednak souzním s tím, co paní Andrea na svých stránkách publikuje, a jsem nadšená z toho, kolik těch spřízněních duší je....

Přihlaste se do online kurzu Škola GEFtování

Pin It on Pinterest

Share This