Škola nás provází celým životem

10.09.2021 | GEFTování

Naším dětem brzy začne školní rok. Uvědomuji si, jak samozřejmou byla pro mě představa, že já už mám školu za sebou. Vždyť jsem už babička, tak co bych se učila.

Skutečnost je taková, že všichni jsme stále ve škole života, každým dnem, každou vteřinou. Učíme se novým dovednostem, přijímáme nové informace, poznáváme sebe sama.

Poznávání sebe sama, to vnímám jako úkol číslo jedna. Usilovně a vědomě se o to snažím více jak 20 let. Dost souvislostí jsem už pochopila, hodně poznatků převedla do praktického života a těším se na další objevy a Aha! momenty.

Přijměte pozvání do Školy GEFTování.

Pozvání je pro všechny, kteří chtějí poznat sami sebe a souvislosti životních i rodinných událostí. To je červená nit celého  online studia. Ruku v ruce s tím zájemci poznají, jak prakticky, bezbolestně a účinně čelit strachům, fobiím i většině zdravotních obtíží.

Mnoho let jsem byla jen uživatelkou počítače. V kanceláři jsem vyplňovala formuláře a tabulky, psala dopisy, prostě byla jsem úřednicí. Ale udělat prezentaci, mít živé vysílání, naprogramovat pravidelné odesílání hromadných mailů, to bych si ještě před několika měsíci ani neuměla představit. Jak ale naplnit potřebu podělit se o své zkušenosti? Jen přes sociální sítě. Tak se zrodila Škola GEFTování.

V životě jsem měla štěstí. Hodně štěstí. Potkala jsem mnoho moudrých a milých lidí, velmi často jsem byla přesně tam, kde jsem měla a potřebovala být. Tak jsem mimo jiné poznala energetickou psychologii, hlavně metodu EFT. Tam jsem se naučila ptát. Správně se ptát, to je moc důležité. Zamysleli jste se někdy nad tím?

Za úplný poklad považuji dar od kamarádky, která mi „půjčila“ knihu Genové klíče. Tu knihu jsem si okamžitě koupila a od té doby se stala mým nepostradatelným průvodcem. A tak se stalo, že životní zkušenosti se propojily s metodou i s knihou a je z toho online kurz Škola GEFTování.

Přijďte se podívat. Začínáme od 1. října

 

Dobroslava Řezníčková

Dobroslava Řezníčková

Je třeba ukázat cestu, jak si poradit se strachem a nemocí. Já tu cestu znám. Stala jsem se mentální programátorkou. Nejdříve jsem se naučila ptát, kdy vznikl důvod ke strachu a bolesti, Dnes už se ptám, co a jak přeprogramovat. Jsem autorkou online kurzu Škola GEFTování, kde se můžete naučit principy a základy genových klíčů a jak je používat v reálném životě.

Článek je označen těmito štítky:

Další články z blogu:

GEFTování – Jedinečná metoda energetické psychologie

Originální metoda GEFTování je o propojení genových klíčů s metodou EFT (energetická psychologie). Jak emoce strachu a bolesti neutralizovat nebo převést na spokojenost. Poskytuje každému možnost poznat sám sebe a pochopit jednání svých blízkých. Zjeví se mu tak...

Rok 2023 od nás očekává CTNOST

Součtem čísel 2023 se dostaneme k číslu 7. Genovým klíčem s číslem 7 je klíč s názvem Cnost je sama sobě odměnou. Dovolte mi zamyšlení pro nastupující období. V učení o genových klíčích se mluví o Stínu, Daru a Siddhi, což jsou jen různé frekvenční úrovně stejné...

Nové začátky aneb co už nepotřebujeme – o Ponížení

Víte, že se můžete vědomě napojit na energii jednotlivých pocitů? Mám to štěstí, že kamarádka Jana se tím zabývá. S jejím svolením se s vámi podělím o její nacítění traumatu Ponížení. Když jsem se dívala do Spektra vědomí (kniha Genové klíče, R. Rudd), uvědomila jsem...

Přihlaste se do online kurzu Škola GEFtování

Pin It on Pinterest

Share This