Nový školní rok

31.08.2022 | GEFTování

Večer dne 30. srpna 2022 se pro mne stal přelomovým. Byla jsem hostem paní Andrey – Zprávy za galaxie v jejím živém vysílání. Moc si toho vážím. Jednak souzním s tím, co paní Andrea na svých stránkách publikuje, a jsem nadšená z toho, kolik těch spřízněních duší je.

Uvědomuji si, jaká ohromující síla se formuje a jak si my všichni začínáme vzpomínat na to, kým jsme a jakými jsme velkolepými bytostmi. Možná se moje slova jeví jako nadnesená. Možná. Já je cítím jako pravdivá a troufám si říct, že v mnoha případech by se mohla užít slova ještě více oceňující a oslavující.

Včera večer jsem byla účastnicí vysílání, dnes jsme vyprovodili vnoučata z prázdnin domů, do školy. Já si uvědomila, že nejen vnoučata, nejen děti a studenti zítra začínají nový školní rok. My všichni symbolicky začínáme s nimi nový školní rok.

Jaký bude? Jak dopadnou „naše“ zkoušky? Vzali jsme si dostatečná poučení z předcházejících lekcí? Už víme, co chceme? A je nám jasné, co ale fakt nechceme?

Přeji svým vnoučatům, přeji všem dětem, přeji nám všem – úspěšný nový školní rok. Buďme svědomitými studenty, používejme svou hlavu, poslouchejme své srdce a pečujme o své děti.

Buďme SPOKOJENI

Dobroslava Řezníčková

Dobroslava Řezníčková

Je třeba ukázat cestu, jak si poradit se strachem a nemocí. Já tu cestu znám. Stala jsem se mentální programátorkou. Nejdříve jsem se naučila ptát, kdy vznikl důvod ke strachu a bolesti, Dnes už se ptám, co a jak přeprogramovat. Jsem autorkou online kurzu Škola GEFTování, kde se můžete naučit principy a základy genových klíčů a jak je používat v reálném životě.

Článek je označen těmito štítky:

Další články z blogu:

GEFTování – Jedinečná metoda energetické psychologie

Originální metoda GEFTování je o propojení genových klíčů s metodou EFT (energetická psychologie). Jak emoce strachu a bolesti neutralizovat nebo převést na spokojenost. Poskytuje každému možnost poznat sám sebe a pochopit jednání svých blízkých. Zjeví se mu tak...

Rok 2023 od nás očekává CTNOST

Součtem čísel 2023 se dostaneme k číslu 7. Genovým klíčem s číslem 7 je klíč s názvem Cnost je sama sobě odměnou. Dovolte mi zamyšlení pro nastupující období. V učení o genových klíčích se mluví o Stínu, Daru a Siddhi, což jsou jen různé frekvenční úrovně stejné...

Nové začátky aneb co už nepotřebujeme – o Ponížení

Víte, že se můžete vědomě napojit na energii jednotlivých pocitů? Mám to štěstí, že kamarádka Jana se tím zabývá. S jejím svolením se s vámi podělím o její nacítění traumatu Ponížení. Když jsem se dívala do Spektra vědomí (kniha Genové klíče, R. Rudd), uvědomila jsem...

Přihlaste se do online kurzu Škola GEFtování

Pin It on Pinterest

Share This