GEFTování – Jedinečná metoda energetické psychologie

02.10.2024 | GEFTování

Originální metoda GEFTování je o propojení

genových klíčů s metodou EFT (energetická psychologie). Jak emoce strachu a bolesti neutralizovat nebo převést na spokojenost. Poskytuje každému možnost poznat sám sebe a pochopit jednání svých blízkých. Zjeví se mu tak poklad v genech rodu ukrytý.

Upozornění: článek obsahuje záznam živého vysílání s rozšiřujícími informacemi

Genové klíče popisují 64 pohledů na strach a co je za ním

Genové klíče jsou souborem 64 základních pohledů existence a jejich vyššího smyslu v evoluci lidstva i každého jednotlivce.
ukázkou kvantové fyziky v praktickém životě. Jsou pevnou základnou a zároveň odrazovým můstkem pro energetickou práci s klienty. Jsou však i ideálními pomocníky pro osobní práci na sobě samém. Doba je přímo předurčena k tomu, aby každý, kdo hledá odpovědi na základní životní otázky, měl možnost najít své konkrétní odpovědi. Genové klíče nabízejí to utajené, skryté a zároveň to, co máme stále u sebe. Jde o pochopení toho, že každý strach nebo bolest v sobě skrývá velký dar a mnoho životní energie, když budeme ochotni změnit úhel pohledu na sebe i na život kolem sebe.

Dobrou zprávou je,

že díky genovým klíčům se dovídáme o vzniku programu a jeho působení na nás osobně. Tak můžeme pochopit příčinu nesnází. Díky frekvencím daru genového klíče za použití energetické práce si sami zvolíme další vývoj svých myšlenek.

Protože si každý z nás z ranného dětství nese nějakou bolest. Ani o ní nemusí vědět, přesto jeho tělo a podvědomí o ní ví. Ve Škole GEFtování spolu, krok za krokem najdeme program pocházející z této bolesti a účastník si sám zvolí, jak se chce cítit dál. Často lidé vidí příčinu své nespokojenosti jen ve svém okolí nebo se cítí být v zajetí genů. Když pochopíme své geny, proč máme právě ty své a jak se naladíme na jejich poselství. Stačí změnit úhel pohledu na situaci a z „rodového údělu“ se najednou vyklube dar nebo dokonce osobní či rodový Poklad.

Metoda EFT je formu psychologické akupresury,

využívající znalostí čínské medicíny. Je nebolestivá, protože se nepoužívají žádné jehly a nemá žádné vedlejší účinky, neboť je prosta léků Vychází z předpokladu, že příčinou negativních emocí je porucha v našem energetickém systému. Dnes se tato metoda používá na celém světě a limity jejího použití jsou dané pouze limity toho, kdo ji používá. Při základním postupu se působí lehkým poklepáváním (ťukáním) na několika akupunkturních bodech v obličeji, na horní polovině trupu a na ruce. Ťukáním na body na meridiánech lze oddělit bolestný pocit – emoci od konkrétní myšlenky. To znamená, že po správně provedeném odblokování budeme schopni myslet na traumatizující událost již bez negativních pocitů.

Touto metodou lze řešit i vztahové problémy, pomáhat při léčbě vážných nemocí. Lze pomoci i domácím mazlíčkům tak, že se pracuje s majiteli zvířátek.

Genové klíče + metoda EFT = GEFTování

V Knize vyššího vědomí mluví autor, pan Ken Keyes Jr. o tom, že lidský mozek je biopočítač, který je schopen pracovat se 2 mil zrakových a 100 000 sluchových vjemů v každém okamžiku.

Podle toho, na jaké frekvenci je máme zvládnuté, tak se to projevuje na zdraví a vztazích. Pokud jsme ve stresu, náš mozek (biopočítač) vysílá k vědomí záplavu informací, ve kterých je zdůrazněno odloučení a odcizení = bolesti. A my buď útočíme nebo utíkáme.

Jsme-li „v klidu“, jednáme pod vlivem programu dosáhnout svých potřeb a tužeb, chceme tedy více ocenění, více peněz = více lásky.

Čím déle pracuji s genovými klíči, tím více si uvědomuji, že mám stále ještě spoustu práce s tím, abych byla v klidu vůči zbývajícím tématům, které jsem ještě nezpracovala. Není to tom, že nechci, ale o tom, že stále objevuji témata, o kterých jsem neměla ani tušení, že na ně reaguji programem Uteč nebo zaútoč.

A jak objevuji témata? Právě díky genovým klíčům, díky hologenetickému profilu. Může to znít vznešeně, nadneseně, ale je to tak. Právě toto zjištění je jednou z „perel“ získaných při geftování.

Díky článkům o kvantové fyzice jsem se ztotožnila s názorem, že každá myšlenka je energie ve formě energetického pole. Podobné myšlenky se přitahují, a když je jich dostatečné množství, zhmotní se.

Vzpomínám si zkušenost z maturitní zkoušky, kdy jsem věděla, že úplně nejlépe umím otázku číslo 9 a že jí chci. Otázku jsem si vytáhla a získala výbornou. Častěji se mi ale dařilo tvořit svým strachem. Že se něco nezdaří, nedopadne atd. Dnes už si hlídám formulaci svých vět i myšlenek. Často nebo spíše stále jedeme v programech strachu. Nemá mě rád(a). Tohle nezvládnu. Nemám na to peníze.

Pak se divíme, že náš život je tak náročný – nepřátelský, plný hněvu a mrzutostí. Mozek, ten úžasný biopočítač, pracuje přesně podle našeho zadání.

Signály těla

Spojíme-li tyto informace, můžeme přímo číst ze signálů našeho těla, co se děje a proč se děje. Ačkoliv si velmi často nejsme vědomi, že si vlastně nějakým způsobem ubližujeme nebo necháme ubližovat, volání našeho těla bychom opravdu neměli přehlížet.

Je spousta knih, co která (ne)moc znamená. Varovným signálem těla je vše, co vnímáme jako nepohodu, např. bolest za krkem (ztuhlý krk, zatažený krk).

Jak to spojit s Genovými klíči? Postup je velmi jednoduchý. Stačí otevřít knihu Genové klíče a příslušný klíč si začít číst. A u toho sledovat, jak reaguje naše tělo. Vnímat pocity, které se začnou „vyplavovat“. Stačí, že nějaké slovo nebo větné spojení překvapí. Nebo se v něm poznáme.

Jak najít příslušný genový klíč?

To učím ve Škole GEFTování. A ještě mnoho dalšího. Například práci s hologenetickým profilem, co je nejvnitřnější přesvědčení, programování v čase a přepisy rodových programů.

Pro mne je už těžké rozlišit, co je „jen EFT“ a co už je GEFTování. Nabízím video GEFTování – vědomá Spokojenost. Trvá 51 min a uvidíte v něm i více než jen základní postup. Samotné povídání bylo mým prvním vystoupením v on-line prostoru a nebylo posledním.

Na závěr jedno „prohlášení“:

Ať jsem kdekoli a kdykoli, myslím na to, že každou myšlenkou tvořím. A tak to je.

Dobroslava Řezníčková

Dobroslava Řezníčková

Je třeba ukázat cestu, jak si poradit se strachem a nemocí. Já tu cestu znám. Stala jsem se mentální programátorkou. Nejdříve jsem se naučila ptát, kdy vznikl důvod ke strachu a bolesti, Dnes už se ptám, co a jak přeprogramovat. Jsem autorkou online kurzu Škola GEFTování, kde se můžete naučit principy a základy genových klíčů a jak je používat v reálném životě.
  • Úvod
  • 5
  • Blog
  • 5
  • GEFTování – Jedinečná metoda energetické psychologie

Článek je označen těmito štítky:

Další články z blogu:

Rok 2023 od nás očekává CTNOST

Součtem čísel 2023 se dostaneme k číslu 7. Genovým klíčem s číslem 7 je klíč s názvem Cnost je sama sobě odměnou. Dovolte mi zamyšlení pro nastupující období. V učení o genových klíčích se mluví o Stínu, Daru a Siddhi, což jsou jen různé frekvenční úrovně stejné...

Nové začátky aneb co už nepotřebujeme – o Ponížení

Víte, že se můžete vědomě napojit na energii jednotlivých pocitů? Mám to štěstí, že kamarádka Jana se tím zabývá. S jejím svolením se s vámi podělím o její nacítění traumatu Ponížení. Když jsem se dívala do Spektra vědomí (kniha Genové klíče, R. Rudd), uvědomila jsem...

Nový školní rok

Večer dne 30. srpna 2022 se pro mne stal přelomovým. Byla jsem hostem paní Andrey – Zprávy za galaxie v jejím živém vysílání. Moc si toho vážím. Jednak souzním s tím, co paní Andrea na svých stránkách publikuje, a jsem nadšená z toho, kolik těch spřízněních duší je....

Přihlaste se do online kurzu Škola GEFtování

Pin It on Pinterest

Share This