Zažít SPOKOJENOST

21.06.2020 | GEFTování

Minulý víkend (13.-14.6.2020) jsme se sešli v Ostravě na semináři Jsem tady a teď a co dál? Bylo to naše v pořadí již čtvrté setkání. Jsme parta žen, která uvádí mentální programování a energetickou psychologii do praxe.

Tentokrát naše řady posílili i dva muži. Všechna čest, nenechali se vůbec zahanbit, ačkoliv se takové akce zúčastnili poprvé. A my, ženy, jsme byly opravdu rády, že oba pánové přispěli svou energií k celkové atmosféře akce.

A ještě jedna velká změna ve scénáři akce se objevila. Kolegyně Jitka nám ukázala základy Biodanzy. Také přímo v praxi v návaznosti na témata, která jsme řešili. Mohu jen potvrdit to, co se o systému Biodanzy říká, skutečně procítění tématu bylo pro mně několikrát nečekané a slovy nevyjádřitelné.

Například téma Ticho a Karmické vztahy. Při mentálním programování jsme odpustili programy návykovosti, zamrznutí, úzkosti, narušování, nedůvěry a nesprávného úsudku. Tyto programy strachu v sobě skrývají dary invence a souhry. Zároveň mají vliv na zdraví mozkové kůry a imunitního systému.

Bylo to velmi náročné téma a k tomu ještě silně propojeno se současnou situací naší země. O to více jsme si uvědomili, jak vzájemně se naše osudy a životní příběhy proplétají.

Po celé dva dny jsme pracovali mentálně i fyzicky na dalších čtyřech okruzích strachů – psychóze, nenasytnosti, konfliktu a vynucování.

V neděli na večer jsme byli plni směsí pocitů spokojenosti – napojeni na svou sílu odhodlané diplomaticky vyřešit veškeré situace, inspirováni neotřelými pohledy na možnost řešení a schopni rozlišovat to, čemu věnovat svou energii a co nechat plynout.

Každý z účastníků semináře si odnesl nejen informace, ale i prožitky. Zvlášť taneční procítění završilo to, nač slova už nestačila a mnohdy se objevily i nečekané zážitky uložené někde hodně hluboko.

Děkuji všem zúčastněným na nádherně prožitý víkend a pocit spokojenosti, který prostoupil celé mé tělo.

Dobroslava Řezníčková

Dobroslava Řezníčková

Je třeba ukázat cestu, jak si poradit se strachem a nemocí. Já tu cestu znám. Stala jsem se mentální programátorkou. Nejdříve jsem se naučila ptát, kdy vznikl důvod ke strachu a bolesti, Dnes už se ptám, co a jak přeprogramovat. Jsem autorkou online kurzu Škola GEFTování, kde se můžete naučit principy a základy genových klíčů a jak je používat v reálném životě.

Článek je označen těmito štítky:

Další články z blogu:

GEFTování – Jedinečná metoda energetické psychologie

Originální metoda GEFTování je o propojení genových klíčů s metodou EFT (energetická psychologie). Jak emoce strachu a bolesti neutralizovat nebo převést na spokojenost. Poskytuje každému možnost poznat sám sebe a pochopit jednání svých blízkých. Zjeví se mu tak...

Rok 2023 od nás očekává CTNOST

Součtem čísel 2023 se dostaneme k číslu 7. Genovým klíčem s číslem 7 je klíč s názvem Cnost je sama sobě odměnou. Dovolte mi zamyšlení pro nastupující období. V učení o genových klíčích se mluví o Stínu, Daru a Siddhi, což jsou jen různé frekvenční úrovně stejné...

Nové začátky aneb co už nepotřebujeme – o Ponížení

Víte, že se můžete vědomě napojit na energii jednotlivých pocitů? Mám to štěstí, že kamarádka Jana se tím zabývá. S jejím svolením se s vámi podělím o její nacítění traumatu Ponížení. Když jsem se dívala do Spektra vědomí (kniha Genové klíče, R. Rudd), uvědomila jsem...

Přihlaste se do online kurzu Škola GEFtování

Pin It on Pinterest

Share This